Shaanxi YunZhong industrijski razvoj Co., D.o.o. je vodeći dobavljač iproizvođačod titana mlinskih proizvoda. Održavamo jedan od svjetskih većina kompletan zaliha Titan mlinskih proizvoda u ASTM razreda,uključujući list/ploča, cijevi/cijevi, armature, bar/rod, žice, zatvarač i kovanje. Specijalizirani smo za napredne metala za rješavanje korozije kao što su Titan,volfram, Molibden,Tantal, Niobij, slitina nikla, Cirkonij.I održavati postupne oblicama za prilagođene otkivaka. 

 

Naša tvrtka je prepoznata kao jedna od rijetkih tvrtki s proizvodnih kapaciteta i širinu tehnologija dostaviti na višuingpotražnja za titana i njegovih legura. Koristeći state of art tehnologiju proizvodnje titana i testiranje opreme, također imamoUSadržajii sustav zarregledajte dobavljačakoji Zajamčena kvaliteta naših proizvoda od titana.

 

Sa svjetskog sjedišta u"Titan", Baoji Grad u provinciji Shaanxi u Kini, mi isporučujemo proizvode rafinerija, kemijskih, celuloze i papira, farmaceutske, 3D ispis, Off-Shore tehnologije, odsumporavanje dimnih plinova, voda pročišćavanje, hrane i pića industrije, geotermalna, Aerospace, medicinski, iUtrke.Naš proizvodsi industrije znanja, u kombinaciji s naše pouzdane zalihe, omogućuje nam pružiti nenadmašan uslugu i stalno gosti s Titan trebaju. Imamo dugoročnu obvezu pomoćiingGosti u više od 50 zemalja širom Amerike, Europe, Bliskog istoka i Afrike i azijsko-pacifičkoj regiji.


Yunch.png