Yunch Titanium je vodeći dobavljač i proizvođač vrhunskih kvalitetnih titanovih mlinskih proizvoda već 13 godina. Održavamo završenu inventarnu i proizvodnu sposobnost mlinskih proizvoda od titana u ASTM / ASME / DIN / JIS i drugim standardima, uključujući listove / ploče, cijevi / cijevi, spojne elemente, šipke, žice, spojne elemente i dijelove za kovanje, anode itd. također specijalizirati u obradi i izvozu obojenih metala za rješavanje korozije kao što su volfram, molibden, tantal, niobij, legure nikla i cirkonij itd.


Yunch Titanium je prepoznat kao jedna od rijetkih tvrtki s proizvodnim kapacitetom i širinom tehnologije za opskrbu sve većih zahtjeva za titanom i njegovim legurama. Koristeći state-of-the-art tehnologiju u proizvodnji titana i opreme za testiranje, te posjedujući sedam neovisnih prava intelektualnog vlasništva, također imamo R&D objekte i sustav za pregled dobavljača koji jamče kvalitetu proizvoda.

Team

Sa sjedištem u "Titanium Valley", Baoji City u provinciji Shaanxi u Kini, imamo dugoročnu obvezu pomoći našim klijentima iz više od 50 zemalja diljem Amerike, Europe, Bliskog istoka i Afrike, te

Azija Pacifik.


Naši proizvodi se široko primjenjuju u Rafinerija, Kemijska i industrija, Pulp & Paper, Pharmaceutical, 3D tiskanje, pročišćavanje vode, zaštite okoliša, zrakoplovne, medicinske, sportske i elektronike itd.


Yunch Titanium je predan pružanju klijenata visokokvalitetnim proizvodima i uslugama sa svojom idejom upravljanja "višom kvalitetom, većom učinkovitošću, boljom postprodajnom uslugom" kako bi se u potpunosti proveo poduzetnički duh: reći napamet, dokazati putem akcija.