Banner

News

Proizvodnja precizne bešavne Titan ploča materijala

May 24, 2019

Proizvodnja precizne bešavne Titan ploča materijala


Kada je riječ o Titan ploče, šipke Titan se koristi. Što su šipke Titan i šipke Titan? Dobro bešavne Titan plahte su vrsta HD Titan list nakon hladno vučene ili toplo valjani.


Postupak uvod: kvalitetna karbonska Titan cijevi, završnu obradu valjanja, sobe-oksidirajuće jarko svjetlo toplinska obrada (Koènicom uvjet), nerazornih ispitivanja, Titan ploča unutarnji zid oprati s posebnom opremom i podvrgnuti visokim tlakom bičevanje , protiv hrđe ulje na Titan ploča za tretman protiv hrđe, dvije glave pokrov prašine-dokaz na raspolaganju.


Prva karakteristika: visoka preciznost i visoku glatkoću unutarnjih i vanjskih zidova od titanijumske ploče. Nakon toplinske obrade, titanijumske ploče je bez oksidnog sloja, unutrašnji zid ima visoke čistoće, Titan ploča dobiva visoki tlak, hladno zavoja ne deformira, plamteći, za ravnanje je nijedan ispucati, i može se koristiti za razne zbrčkan. Deformacije i Strojna obrada na raspolaganju. Titan ploča boja: svijetlo u bijelo, sa visoki metalik sjaj.


Prvenstveno se koristi: Titan tablice za automobile, korisnicima koji imaju visoke zahtjeve na točnost i završiti Titan ploče i hidrauličke opreme.


Titan ingota, Titan cijev praznine ili šipke Titan su pritiskom obrađen za proizvodnju raznih oblika, dimenzija i funkcija koje zahtijeva nas. Razne šipke Titan je složen i širok iskorišten.


Većina šipke Titan obrađuje Titan štap koji je podvrgnut pritisak obrade eingearbeitedem deformirati prerađene Titan cijev (prazno, kalup, itd.). Metode primarne obrade za šipke Titan su kako slijedi:


Valjanje: Titan štap metala prazan prolazi kroz praznine (razne oblike) par rotirajućeg role, i sekciji tlak se smanjuje za skupljanje rolls i pritisak metode zbrajanja dužina je najčešći način proizvodnje za proizvodnju šipke Titan. To se uglavnom koristi za proizvodnju Titan štap profili, ploče i cijevi. Podijeljena je hladnog valjanja i vruće valjanje.


Lijevanog titana štap: pritisak obrada metoda koja se koristi na klipni utjecati na snagu kovanje čekićem ili pritisak pritisnite Promjena smještati u oblik i dimenzije po nas. To se obično dijeli na slobodno kovanje i kovanje umrijeti. Često se čine velike materijala poput velikih materijala i praznine.


Povlačenjem Titan štapa: to je metoda dodavanja metalni prazno (vrsta, cijevi, proizvod, itd.) koji je namotan kroz otvor umrijeti kako bi se smanjila dužina sekcije, i uglavnom se koristi za hladni rad.


Gnječenje: To je Titan štap koji stavlja metal u kalupu kuke za miješanje i pritisak na jednom kraju kako biste isključili metala iz redovne umrijeti rupu za način obrade istog oblika i veličine proizvoda, koji se uglavnom koristi za proizvodnju ferrou s metalnim materijalima. Šipke Titan.