Titan cink za elektrolitičko bakrene folije

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu
Pojedinosti proizvoda

Elektrolitski bakar folija je bakar odjeven laminata (CCL) i Tiskana pločica (PCB) proizvodnju važnih materijala, u današnjem elektroničkih informacija brzi razvoj, elektrolitski bakar folijom se zove elektroničkih proizvoda signale i prijenos energije, komunikacija "neural network." Elektronski razreda bakrene folije, više od 99,7% čistoće, debljina 5um-105um, je jedan od osnovnih materijala u elektroničkoj industriji.

Elektrolitski bakar folija se koristi kao sirovina za elektrolitičko cu ili žice otpad s iste čistoće kao elektrolitički bakar, otapanje u sumpornom kiselinom, izradu otopina bakrenog sulfata otapa, uzimajući metalni bubanj kao katoda, elektrolitski taloženja metala bakar na Površina katode bubanj elektrolitičku reakciju i stvaranje sirovog folija kontinuirano od katode bubanj, onda nakon kiseljenje, coarsening, liječenje, pozlaćeni mesing nakon procesa obrade gotovih proizvoda. Proces proizvodnje uključuje dva procesa, elektroliza i galvanizaciju.


Postoje dvije vrste DSA anoda struktura u sirovom folije za:

1. integrirani

2.FIP: Titan trake s rupom u obliku zvijezde na Titan za tijelo ili TI tanjur s i Titan vijak na stražnjoj (debljina od 5mm ili 6mm).

Lako osigurati iznad Titana za proizvodnju i popravak premazom.


Upit